Granemålalycka!

ImageDet är svårt att beskriva hur glad man blir när allt en ny kviga kalvarin och allt går som det skall. Bokeslunds Inga sällar sig nu till skaran av Granemålakor efter att hon fick tjurkalven Bokeslundsgårdens Luther, om någon veckan får han flytta ut i hagen med dom andra i flocken och träffa sina halvsyskon. Nu har vi bara en kviga kvar i Granemålagruppen som skall kalva och nu hoppas man extra mycket på att det blir en liten kvigkalv nu när vi har fått två tjurar och bara en kvigkalv. Mamma Inga är verkligen en mönster ko lugn fin och har inget i mot att handmjölkas rör inte ens benet eller vänder på huvudet när man börjar tvätta juvret.

ImageImageImageImageImageImage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: