Om oss

 

Välkommen till Bokeslundsgården – en fristad för Svenska husdjursraser. Vi säljer kött, ägg och grönsaker till restauranger och privatpersoner.

Vi tycker att mat är viktigt och att den skall produceras på ett ansvarsfullt sätt så att vi förvaltar jorden för framtiden. Därför driver vi vår gård ekologiskt och arbetar tillsammans med djur och natur för att producera mat av bästa kvalité och smak.

För oss betyder ekologiskt att vi gör det där lilla extra för att våra djur skall ha det så bra som möjligt. Det kan vara att hönorna får krafsa i buskarna efter maskar eller att kalvarna får gå med sina mammor så länge som möjligt. I grönsaksträdgården arbetar vi främst med gamla svenska sorter, men provar även på en del smakrika nyheter och utmanar odlingsgränserna med bland annat persikor och kiwi.

Vi odlar bara den man som vi själva vill äta och som vi har kommit fram till funkar bäst på gården och som vi tycker är godast

Om du har lust att lära känna gården bättre kan du Bo på lantgård hemma hos oss under hela året och på nära håll följa livet på gården eller ha oss som en bas för att utforska MittSkåne.

6 kommentarer på “Om oss

Add yours

  1. Hej

   Vi skickar inga ägg utanför sverige, vi har inte den kontrollnivån som krävs för att det skall vara möjligt. Men jag vet att det finns Isbarbesättningar i Norge som du kan vända dig till.

 1. Det virker vanskelig å få tak i Isbar som er ekte, har du navn på noen i Norge som selger?

 2. Vet du var jag kan köpa pärlhönsägg eller om du har den typen av ägg.Om du har kommer ni att skicka med post

 3. Hej!
  Jag bor i Örebro och skulle gärna vilja prova på svenskt odlade persikor.
  Vet du om det finns någon annan odlare i närheten av Örebro, eller finns det möjlighet för er att sända ett litet parti?
  Med vänlig hälsning,
  Robin Andersson

  1. Hej Robin bra fråga jag kan inte komma på nån på rak arm som odlar persikor förutom oss och Mandelmans här i skåne för avsalu. får ta och titta förbi oss nästa gång du är på resa i Skåne så skall du få smaka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: