Maybe my last Christmas

God jul från Höörs Kommun

Gammelmormor Inga 90 år såg sitt livs besparingar försvinna när hon fick räkningen för sin tvångsanslutning till kommunens VA nät. En kvarts miljon krävs hon på för något hon inte behöver eller har efterfrågat. Höörs kommun startade denna tvångsåtgärd med att tvinga husägare att ansluta sig till det kommunala nätet för vatten och avlopp. Man har nu fått backa på att ansluta alla hushåll men vissa så som Inga tvingas ändå betala. En helt orimlig bedömning där hon får betala maxtaxa för hela sin fastighet och inte bara tomten som vore korrekt är extra salt i såret.

#höörskommun

@hoorskommun

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: