You see why this rooster is named Rhode Island Red


Detta är den äldsta stammen som finns i Sverige och som har bevarats som en bruksras, hälsa och produktion har varit viktigare än att vinna poäng på utställningar. Vi är nu kärnbesättning för den här rasen då vi är den i landet som har haft den längst. Vi sätter djuret i första rum därför får våra djur vara ute så mycket som möjligt, de skall själva kunna picka i gräset och krafsa efter maskar. Våra kycklingar lever i minst 150 dagar mot kycklingsfabrikernas 32 #eko #ekologiskt #exceptionellråvara #cleaneating #sustainablefarming #gammalsvenskrhodeislandred #kulturras #enbonde #bokeslundsgården 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: