The man who believes in the future planted trees


Man lägger sin tid i början på att plantera och vårda trädet med näring och vatten. Beskärning är en viktig del under uppbyggnaden för hur produktivt och starkt det kommer bli längre fram. Men sen när man har jobbat år efter år på löftet kommer så äntligen sommaren när det istället för blad är fullt med frukt. Alla odlare kommer att berätta att deras träd har den godaste frukten för man har kämpa och när man kämpar då känns det så mycket bättre när man väl är i mål #persika #peach #bättrehemgjortänbortgjort #dirtyhandscleanhearts #ekologiskt #cleaneating #bokeslundsgården

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: