Äkta svensk honung

​​​

All honung tas tillvara från slugningen speciellt ett år som detta med väldigt låg skörd. Varenda sked av honung från avtäckningsbord till slunga och silar skrapas i hopp och används. Denna den sista honungen använder vi gärna själva, då det finns med lite vax och pollenklumpar kvar. Jag vet det låter lite konstigt men jag tycker den smakar bättre då, om det är något mätbart eller känslan av att inget kastas vet jag inte #honung #beekeeping #honeybees #beekeeper #apiary #bees #apiculture #urbanbees #apicultura #honey #apis #imker #apismellifera #urbanbeekeeper #savethebees #urbanbeehive #pollinator #imkerei #beefarm #backyardbeekeeper #bee #biodling #hive #beehive #honeybee #pollineramera #svenskabin #exceptionellråvara #bokeslundsgården 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: