Have you seen a sweeter pigeon?


Kärlek vid första ögonkastet när jag såg dessa Svenska Kråsduvor, dom är en ganska kort näbb och det karakteristiska kråset bak i nacken och på bröstet. Duvor har allt för länge varit doldisen bland våra svenska fjäderfän. Vi har tre svenska duvraser och alla är hotade av att utrotas, duvor är mycket enkla fåglar som bildar par och gemensamt föder upp sina ungar. De är mycket fredliga mot andra duvor och fåglar, de behöver plats att flyga så en stor voljär eller ha de friflygande är det bästa. Så om du funderar på att skaffa duvor kolla en extra gång på våra svenska raser och var med och gör en insats för att bevara #svenskkråsduva #kråsduva #pigeon #gammalsvenskras #bevarande #bokeslundsgården 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: