Stundande skörd är mödornas lön


Grunden i allt vi gör är grönt det växande örterna och gräset de är motorn som binder solens energi med hjälp av kol så gårdens djur kan äta sig mätta även när vi har snö och vinter. Precis så har man avslutat en vintersäsong så börjar vi samla foder till nästa. Där många bara ser gröna fält ser bonden mångfald, ett samspel av växter sår vi ut för att fixera näringsämnen, ge ett gott vinterfoder, se till att bina finner blommor under hela säsongen och inte bara när rapsen blommar. Gårdens djur kommer i vinter äta och omvandla denna rikedom till den bästa gödseln som i sin tur berikar vår grönsaksodling #dirtyhandscleanhearts #matutanskit #cleaneating #sustainablefarming #familyfarm #sweden #smallfarm #grassfed #beyondorganic #bokeslundsgården 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: