Honungspremiär


Årets första honungsskörd är klar efter en kall vår blev det ingen rekordskörd när det häller mängd men jag tror det är vår godaste honung någonsin! 100% ren honung utan tillsatser och kallslungad. På måndag kommer vi köra #popupgårdsbutik i Malmö där du har möjlighet att köpa din egna burk med nyslungad honung till midsommar #beekeeping #honeybees #beekeeper #apiary #bees #apiculture #urbanbees #apicultura #honey #apis #imker #apismellifera #urbanbeekeeper #savethebees #urbanbeehive #pollinator #imkerei #beefarm #backyardbeekeeper #bee #biodling #hive #beehive #honeybee #pollineramera #svenskabin #honung #biodlare #härodlat #matutanskit #egenodlatärbäst #livetpålandet #eatclean #organic #naturelovers #dirtyhandscleanhearts #exceptionellråvara #ärligmat #bokeslundsgården 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: