Grönsakslandet är klart!


I alla fall så klart som det kan bli när vi fortfarande riskerar nattfrost, pumpor och majs har startats upp inomhus och gör sällskap med kål, mangold och mängder av lök, om en tre veckor borde allt vara klart att planteras och trädgården blir komplett. Extra roligt är fem nytillskott av potatislök via Kålrotsakademien, det är inte så många lökar man får men tillsammans med vår egna sort Maglasäte tror jag vi är Sveriges största odlare av ekologisk potatislök #ekoträdgård #ekologiskt #grönsaksland #potatislök #maglasäte #härodlat #matutanskit #egenodlatärbäst #odlarglädje #livetpålandet #minträdgård #growsomethinggreen #eatclean #organic #organicgardening #mygarden #swedishwinter #instaflower #ig_flowers #naturelovers #smallfarm #familyfarm #dirtyhandscleanhearts #bokeslundsgården 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: