Pappa till tre men bara mamma för en


När det gäller den superhotade Skånegåsen är vargar individ viktig för rasens överlevnad, vi kläcker en del i maskin nu i början men sen vill vi att honorna själv ruva och ta hand om gässlingarna från början. Många av våra gamla svenska raser hade inte överlevt om man inte hade stödkläckt ungar i maskin och för denna gässlingen och syskonen som är på väg är vi bara föräldrar i början sen blir dom adopterade av flocken vuxna Skånegäss #skånegäss #skånegås #gässling #åretsförsta #bevarande #exceptionellråvara #Bokeslundsgården

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: