Straight as an arrow


Jag och svärmor kännde oss lite drälliga så här på påskdagen och tänkte det skulle vara skönt att börja plantera lite potatis. Lusten att vilja avsluta projektet tog överhanden och vi fick ner hela vår samling genbankspotatis i jorden på lite under 3 timmar, 420 m potatis och lite mer än 100 sorter. Vi hade också tid att gå igenom samlingen och rensa bort alla dubbletter så allt blir lite mer överskådligt #genbank #potatis #heirloom #lantsorter #biologiskmångfald #bevarande #ekologiskt #Bokeslundsgården 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: