Löktrav säsongspremiär 


Den lyckade smakkombinationen mellan vitlök och senap i en växt, sen stenåldern har människor frossat i Löktrav under våren och sommar. Det är först under senare tid den har fått en mer undanskymd roll i det nordiska köket men fler och fler får upp ögonen för denna primör. Den är godast rå eller snabbt tillagad i sallader, fräs eller varför inte en löktravolja #löktrav #garlicmustard #vårprimörer #viltplockat #vildmat #wildpicked #härodlat #matutanskit #egenodlatärbäst #odlarglädje #livetpålandet #minträdgård #growsomethinggreen #eatclean #organic #organicgardening #mygarden #swedishwinter #instaflower #ig_flowers #naturelovers #bokeslundsgården 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: