Äldsta först ut


Matriarken Ottowa var först ut på årets betessläpp, är man med i stamträdet på nästan alla våra djur får man en vist rykte och respekt av det andra. Alltid en speciell dag när man byter förra årets torra hö mot färskt saftigt gräs, att hon lämna kvar sin kalv med resten av flocken gjorde inget istället får hon samla krafter igen inför sin kommande #dirtyhandscleanhearts #smallfarm #familyfarm #skånskrödboskap #bevarande #betessläpp #ekologiskt #bokeslundsgården #alltidpådjurenssida 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: