Genbankspotatis och mycket mer

Sista chansen till helgen att utöka din potstissamling med det bästa från vår samlingAllt vårt utsäde som vi har över skänker vi bort det ända vi ber om är att du hjälper till att stötta våra eldsjälar i Föreningen Sesam som bevarar vår odlade mångfald. Du gör så här: ta en lite startuppsättning på 3-4 potatisar från den sort du vill ha, går naturligtvis bra att välja från flera sorter sen lägger du en tjuga för varje sort i burken på bordet. På söndag går all potatis som är över till grisarna så dom får en riktigt god middag och vi räknar i hopp hur mycket vi har fått in och sätter in de pengarna till Sesam win-win-win kort och gott #bevarande #heirloom #ekologiskt #potatis #bevarandesorter #Bokeslundsgården mer info i tidigare inlägg 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: