Nytillskott 

Ensam kanin söker

Möt vårat nytillskott på gården som kommer att förstärka vår lilla avelsgrupp med Svensk Pälskanin. Hon är född här på gården och har blivit en sån superkanin så vi kunde inte annat än behålla henne, nu skall vi hitta en passande hanne och hoppas på ungar till sommaren. Svensk Pälskanin har nästan 100 år på nacken som egen ras och är den mest hotade, vill du vara med och bevara är du varmt välkommen. Föreningen hjälper dig att hitta lämpliga avelsdjur och på Facebook finns Svensk Pälskanin som grupp där du kan knyta kontakter #sustainablefarming #homegrown #familyfarm #gammalsvenskras #svenskpälskanin #klimatsmartkött #kanin #exceptionellråvara #bokeslundsgården 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: