Keep the best let go of the rest

14566256_10207792999331428_4102124858120624322_o

Alla avelsgrupperna är inne och nu har hönor och tuppar några veckor på sig att bli bekanta innan vi börjar samla avelsägg och lägga i äggkläckaren för att kolla PC tycke har uppstått. Inför kommande avelssäsong storsatsar vi på våra gamla svenska raser vilket gör att vi har den största och mest kompletta besättningar av äkta svenska kulturraser. Här ser tuppen med sina hönor av rasen Queen Silvia Silver shadow det är 40 år sen Martin Silverudd skapade den för småskaliga äggproducenter som ville ha en svensk ras som lägger vackert bruna ägg ofta med fräknar #kulturraser #queensilviachicken #silveruddsras #smallholding #ekologisktärlogiskt #bokeslundsgården

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: