Smålandshönan


Föräldrarna till nästa generation Smålandshöns från Bokeslundgården detta är den sista rasen skapad av pastor Martin Silverudd och vår flock är en av det sista renrasiga och utgör grunden i att försöka rädda rasen. Smålandshönan är väldigt nyfiken och trevlig, ett signum för rasen är det bruna och ganska avlånga äggen, den är även könsvisande direkt när kycklingarna kläcks med ljusa tuppar och hönor med mörka ränder på ryggen #smålandshönan #exceptionellråvara #långsamtväxande #silveruddsras #gammalsvenskras #bevarande #bokeslundsgården 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: