En bondgård mitt i stan

Tusen tack för alla som har skrivit och gillar En bondgård mitt i stan ❤️🙏
Jag har aldrig gjort något sånt här tidigare och att säga Fjärilar i magen var en underdrift inför premiären

Jag tänkte att jag skulle dela med mig om vad som hände när kameran inte var igång, jag kan berätta att det nu fick se i programmet är precis vad som hände. Vi hade inget manus eller inövade svar utan detta är äkta kommentarer och interaktion.

Här är första besöker hemma hos @familjen__johansson i jag tror februari för det var snö på sina ställen, det var första gången man fick se deras trädgård och genast fick man så mycket idéer många av dom kommer ni få se under det kommande avsnitten

enbondgårdmittistan

bokeslundsgården

2 kommentarer på “En bondgård mitt i stan

Add yours

  1. Glad att ni gör detta programmet som visar alla villaägare att det är fullt möjligt att odla grönsaker och bli delvis självförsörjande på en mindre yta. Själv bor jag på 731 kvm och med 190kvm fastighet + förråd, garage med uppfart. Här har jag 25st pallkragar och 12 kvm växthus. Hoppas många blir inspirerade och börjar odla. Hurra för er!

    1. Hej Eva och tack för din kommentar, det hoppas vi också men det låter också som att du inspirerar på hemmaplan också med att visa dina grannar att man kan odla och skörda mycket av det grönsaker man använder själv

      Lycka till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: