Andelsbiodlare

Hej alla andelsbiodlare och tack för ett spännande år vi har precis mailat ut en spännande nyhet så kolla din inkorg och vänta inte för länge!
Vi ser nu tillbaka på våra två år med andelsbiodlare och medan 2019 var oerhört kämpigt med en kall sommar vilket bin absolut inte trivs med har vi i år haft det mycket bättre och som ni själva också har märkt har andelarna överlag varit större, skulle din honung redan vara slut eller du vill köpa några extra brukar inför jul hittar du alla våra olika sorter och färskt bivax i det översta inlägget på våran Facebook sidan varje vecka med nyheter.
Men som sagt gå in och kolla Mail

andelsbiodling #bokeslundsgården #beekeeping #honeybees #beekeeper #apiary #bees #apiculture #urbanbees #apicultura #honey #apis #imker #apismellifera #urbanbeekeeper #savethebees #urbanbeehive #pollinator #imkerei #beefarm #backyardbeekeeper #bee #biodling #hive #beehive #honeybee #honung

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: