Piggy Friday

The big fella starts clearing a new patch of garden, old beets, carrots and weeds all make perfect pig food #tasty #eatclean #raw #goodlife #gogreen #vegtable #alltidpådjurenssida #exceptionellråvara #sustainablefarming #exploreeverything #outdoor #organicfarming #jordpåtrynet #freerange #pasturepork #linderödssvin #genbank #gammalsvenskras #lantras #heratige #concervation #happyplace #bokeslundsgården #minlandsbygd #enbonde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: