Band of brothers

Swedish heratige breed Torparhöna Cottagechicken is out looking the best and tastiest bugs. Originally descending from Huseby estate in Småland, since 1867 by the Stephens family descending from England. It’s believed that Torparhönan are originally from England, but has since then adapting to the Swedish climate for more than 100 generations #torparhöna #lantras #bevarande #chicken #eggs #heratige #concervation #freerange #buttfruit #diversity #smallfarm #crofter #familyfarm #dirtyhandscleanhearts #exceptionellråvara #bokeslundsgården

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: