Snout to tail eating

Happy free range slowgrown Linderödspig. Born and raised on the farm being outdoors every single day in it’s life now helping to feed the family #snouttotail #alltidpådjurenssida #homegrown #smallholder #familyfarm #cleaneating #supportyourlocalfarmer #matutanskit #gråskinka #linderödssvin #hemslakt #meat #frånsverige #svensktkött #sustainablefarming #beyondorganic #ekologiskt #jordpåtrynet #trädgårdsgris #bevarande #lantras #genbank #bokeslundsgården

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: