Våga testa nytt


Äkta Vattenkrasse är en av våra absoluta favoriter och nu skall vi testa att odla den året runt i våran nya vattenodling. Att odla utan jord är inget för oss så vi gör som naturen där plantorna växer i vatten men har sina rötter ner i den näringsrika botten. Jorden har vi fått från våra näringsdammar där de fångar upp näringsämnen som annars skulle bidra till övergödning av sjöar och hav, från ett problem till en tillgång när vi använder all denna näring för att odla den godaste Vattenkrassen #vattenbruk #vattenodling #aquaponics #soil #jordodlat #workingtogether #vattenkrasse #beyondorganic #sustainablefarming #familyfarm #smallholding #grönsaksodling #dirtyhandscleanhearts #organicfarm #ekologiskt #bokeslundsgården 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: