Grattis Linderödssvinet 9 maj


Idag firar och uppmärksammar vi Sveriges enda grisras Linderödssvinet, tillvaratagen av Skånes djurpark 1951 och är nu spridd till besättningar i hela Sverige som alla arbetar tillsammans för att bevara rasen. Det finns endast några hundra avelsdjur i dessa besättningar så flera djurägare behövs om vi skall lyckas rädda rasen för framtiden #heritagepigs #gammalsvenskras #linderödssvinetsdag #linderödssvin #majdag #beyondorganic #bevarande #smallfarm #familyfarm #enbonde #exceptionellråvara #pasturepigs #outdoor #jordpåtrynet #bokeslundsgården 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: