Viola odorata Luktviol


Börjar blomma så här oanat tidigt och sen bara fortsätter, nu på våren en perfekt blå färgklick i trädgården sen som tyvärr ofta drunknar i mer skrika växters blomsterprakt. Är man människa kan man förutom att titta på den och känna doften från des blommor även äta den, blommorna kanderas med fördel eller som huvudingrediensen i en sirap som man i alla fall för trodde lindrade mot hosta, om du redan har stiftat bekantskap med Luktviolen vilket är ditt favoritrecept bara dela i kommentarsfältet #violaodorata #luktviol #vildmat #viltplockat #vårprimörer #bokeslundsgården 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: