Den goda löken


Två veckor gamla och ser redan fantastiska ut, i början får fröna stå varmt tills ca 50% har tittar upp efter det flyttar de ut i växthuset där det är lite svalare och mycket ljusare så plantorna utvecklas i lagom takt.

Plantorna får sällskap av kål och mangold som skall i jorden, 1 april är den egentliga starten för trädgården men vi har redan tjuvstartat med rädisor, ruccola, bondbönor och majrovor

Vi odlar med sättlök och frö det gör att vi kan förlänga säsongen som vi har färsk lök i trädgården, när den vanliga gula och röda till slut finns det alltid salladslök och sen purjolök #ekoträdgård #ekologisktärlogiskt #äktaeko #härodlat #matutanskit #egenodlatärbäst #odlarglädje #livetpålandet #minträdgård #growsomethinggreen #eatclean #organic #organicgardening #mygarden #swedishwinter #instaflower #ig_flowers #naturelovers #bättrehemgjortänbortgjort #bokeslundsgården

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: