Celebrate the good times


At last, the chickens can be out again after the Agricultural Board easing of rules after the winter outbreak of avian flu, these small may be within a few weeks but their larger siblings move outdoors today! green grass and lots of fresh air and sunshine #happychickens #freerange #långsamtväxande #kulturras #counu #smallfarm #familjejordbruk #familyfarm #kycklingar #utomhus #jordbruksverket #cakeonfriday #exceptionellråvara #bokeslundsgarden 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: