Greenhouse in the making

 Växthus i växthus projektet är i fullgång, vatten och el är indraget samt en stor stenkista så vi har dränering. Nu är det stödmur för ingången och plattor som skall på plats, från gången i mitten ner mot dörrkarmen blir det en ramp som är betydligt skönare att gå på än två trappsteg när man skall till och från. I väggarna blir det kanalplast som har ett mycket bra värmevärde #växthusiväxthus #familyfarm #smallfarm #ekoträdgård #härodlat #matutanskit #egenodlatärbäst #odlarglädje #livetpålandet #minträdgård #growsomethinggreen #eatclean #organic #organicgardening #mygarden #swedishwinter #instaflower #naturelovers #bokeslundsgården 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: