Vårvitlök och Vinterportlak BFF i växthuset


Jorden vill inte vara naken och exponerad och när vi lämnar allt för mycket plats mellan vitlökarna får vi snart sällskap av olika typer av bladgrönt, dessa sår vi inte utan de frösår sig själva er efter år. Det är växter som Plistet, Våtarv och framförallt Vinterportlak

Alla dessa växter täcker jorden utan att konkurrera för mycket med vitlöken, de är alla grymt goda och gror helst på våren så till sommaren när vi odlar gurka och täcket med halm har vi inga problem utan fröna väntar till våren med att gro #intercropping #springgarlic #chickweed #våtarv #plistet #samodla #vårprimörer #värtattväntapå #ekologiskt #smallfarm #familyfarm #bokeslundsgården 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: