Kalvningstider 

​Sprillans ny tjurkalvFörstärkning hos en av Sveriges mest hotade koraser den Skånska röda boskapen. Några dagar själv med mamma nu så Emil blir stadig på bena och klurar ut det där med vad mjölken kommer ifrån, rasen bevaras i en genbank som i dagsläget omfattar lite mer än 160 djur och 50 av dessa finns hos oss #gammalsvenskras #bevarande #skånskrödboskap #nykalv #babyboy #genbank #bokeslundsgården #exceptionellråvara #goodmom #homegrown #gammalsvenskras 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: