Växthus i växthus dubbelt så bra


Vår köksträdgård har vuxit för varje år och nu har vi kommit dit att vi inte längre får plats med alla fröplantor och sticklingar inne i huset utan vi har beslutat att bygga ett växthus i vårat växthus. Tanken är att det skall bli lättare och hålla varmt när vårt stora skyddar för väder och vind samt dämpar vintertemperaturen lite. Nu är det grunden som skall muras upp och golvet som skall läggas innan stommen kommer på plats #homegrown #ekoträdgården #ekologisktärlogiskt #vinterodling #grönsakerhelaåret #härodlat #matutanskit #egenodlatärbäst #odlarglädje #livetpålandet #minträdgård #growsomethinggreen #eatclean #organic #organicgardening #mygarden #swedishwinter #instaflower #ig_flowers #naturelovers #bokeslundsgården 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: