Klint Karin 

Tjuvstart på kålrötterna 

Klint Karin gillade inte alls att vara i källaren så det blev en tidig start på fröodlingen, dessa rötter skall blomma i år så vi får eget frö för att odla med och dela med oss av kålrötterna står svalt, ljust och så fort det är väder kommer dom flytta ut för att kunna börja växa på riktigt #kålrot #rotabaga #klintkarin #fröodling #ekologisktärlogiskt #bättrehemgjortänbortgjort #härodlat #matutanskit #egenodlatärbäst #odlarglädje #livetpålandet #minträdgård #growsomethinggreen #eatclean #urbangardenrepublic #organic #organicgardening #mygarden #swedishwinter #instaflower #ig_flowers #naturelovers #bokeslundsgården 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: