Trynet i jorden

​  

Trynet i jorden en självklarhet men inte verklighet för det flesta av Sveriges grisar. Låt 2017 vara året du bestämmer dig att stå på grisens sida och bara köper kött från ekologiska grisar som fått leva sitt liv utomhus på riktigt! Grisar är flockdjur och är mycket intelligenta och nyfikna, större delen av sitt vakna liv spenderar de i jakt på mat genom att böka i jorden efter maskar och rötter. Grisen har ett behov av att rulla sig i lera för att svalka sig, bli av med fästingar och för att leka. Grisar som föds upp inomhus utan dagsljus på betonggolv förvägras och hindras i sitt naturliga beteende. Kor, får och getter har en fastställd minimitid dom måste vara ute varje år nu är det tid att inkludera grisen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: