Smakmöte idag!


För alla våra andelsbiodlare arrangerar vi idag det stora smakmötet där du kan smaka all honung från våra olika bigårdar för första gången i år.
Förutom att njuta av gården och hämta ut sin andel av honung tittar vi också närmare på bina och lyfter på locket för att titta in i en av kuporna.
Det har varit ett utmanande år där den kalla våren nästan helt förstörde för rapshonung men vi är glada för sälg och maskros som trivdes betydligt bättre. Sommaren kom snabb och varm vilket gjorde att Linden blommade tidigare än beräknat vilken ger inslag av pepparmint i honungen. Torkan som nu har härjat har missgynnat visa växter men hjälpt andra som i det stora hela har räddat honungsskörden i år.
Hoppas vi ser många av våra andelsbiodlare idag och det finns fortfarande chans att teckna sig för en andel men idag är sista dagen för den här säsongen i vinter har vi premiär för 2023 andelar i våra olika bigårdar

andelsbiodling #bokeslundsgården #beekeeping #honeybees #beekeeper #apiary #bees #apiculture #urbanbees #apicultura #honey #apis #imker #apismellifera #urbanbeekeeper #savethebees #urbanbeehive #pollinator #imkerei #beefarm #backyardbeekeeper #bee #biodling #hive #beehive #honeybee #honung

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: