Säsongensgrönsaker 2021

Snöstorm kring Bokeslundsgården men våren är snart här och vi har äntligen kommit igång med våra CSA (= Community Supported Agriculture ) lådor, du får chansen att bli en del av vår gård och stödja det arbetet vi gör för att värna gamla kultursorter som inte producerar lika mycket men smakar så mycket mer. Du stöttar inte bara våra odlingar utan också våra grisar, höns och ankor mf som hjälper till att bearbeta jorden, äta up ogräs och skadeinsekter. Du får härliga välfyllda grönsakslådor som tack under 20 veckor och vill du också ha honung, ägg, kött eller mer grönsaker ordnar vi det också allt producerar här på gården. Kolla in vår sida http://bokeslundsgarden-online.quickbutik.com/products/sasongensgronsaker-20-lador och läs mera

supportyourlocalorganicfarmer

csa

csaagriculture

beyondorganic

dirtyhandshappyheart

veggibox

onestop

grönsaker

ägg

honung

kött

bokeslundsgården

ärligmat

minlandsbygd

enbonde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: