Look ate the bigger picture

Propaganda för en vegansk kost sköljer över med huvudargumentet att det skulle vara bra för miljön att inte äta kött, lite samma logik som att sluta dricka vatten för att människor drunknar ibland. Ekosystem ser till helheten av djur i samverkat med växter, svampar, jordmån, klimat och så mycket mer. Denna väv av liv som samexisterar rubbas av det extrema som bara växtodling utan djur decennium efter decennium samtidigt som djuren spärrad in bakom betong och stål uppfödda utan att se dagsljus. Lösningen är en holistisk kost precis som våra förfäder, en mångfald av råvaror från odlingar, djur, skog, sjöar och hav. Hitta det unika i ditt område, ät efter säsong och hitta lokala råvaror där hittar du också vägen framåt

https://www.theguardian.com/commentisfree/2018/aug/25/veganism-intensively-farmed-meat-dairy-soya-maize

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: