Now we go all in


Yes vi skaffar äntligen en vallgrav runt huset! Det var min första tanke när man ser arbetet på gårdsplanen. Det är egentligen mycket mer spännande nu när vi ordnar med VA till vårt nya honung och mustnings rum. Vi förvaltar nästan 300 gamla fruktträdsorter på gården, här finns det godaste frukten du någonsin ätit men också special sorter för must och cider, med 10-15 år i etableringstid från plantering tills vi kan få det första riktiga skördarna har det varit en lång väntan. Det är inte mer än rätt att biodling och fruktodling följs åt ute i fält och i förädling #pollineramera #genbank #fruktodling #heritagevarieties #cider #must #honung #raw #beekeeping #beyondorganic #smallscale #exceptionellråvara #supportyourlocalfarmer #eatclean #matutanskit #ärligmat #bokeslundsgården

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: