Vitlöksskörd


Jag har stora händer men årets vitlökar är enorma!Vi odlar va 25 olika sorters vitlök flera av dem gamla kultursorter som denna bjässen Leningradskij 

Oktober/november är planteringstid för vitlök, innan snön kommer och marken fryser tittar lite blast försiktigt upp men det är inte fören till våren som de verkligen börjar växa till sig, kalla blöta somrar som denna passar vitlöken perfekt. Denna veckan skall alla skördas och börja torka inne i växthuset, slö energi och näring som finns i den gröna blasten dras in i löken på några veckor sen förvaras vitlöken bäst mörkt, torrt och i rumstemperatur #garlic #vitlök #ekoträdgård #sustainablefarming #harvest #skötdetider #familyfarm #smallholding #dirtyhandscleanhearts #cleaneating #ärligmat #härodlat #egenodlatärbäst #odlarglädje #livetpålandet #minträdgård #growsomethinggreen #eatclean #organic #organicgardening #mygarden #swedishwinter #instaflower #ig_flowers #naturelovers #biologiskmångfald #bokeslundsgården 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: