Fler kor


Alla borde få uppleva kor på nära håll och upptäcka vilka fantastiska djur det är.Om det inte hade varit för att kor är så stora tor jag att man hade haft dem istället för hundar för de har så starka personligheter. Kor lever också länge 15-20 år är inget konstigt för våra raser och det finns nog endel kor som blir äldre än det. Många tycks tro att bönder tittar på sina kor och bara sen en inkomstkälla sanningen är att korna är så mycket mer, det är sant att korna ger oss kött, mjölk och läder men de vårdar landskapet och ser till att vi bevarar vår biologiska mångfald av växter och djur, sanningen är den att vi behöver fler kor i Sverige inte färre för att bevara vårt rika odlingslandskap länge leve kon #alltidpådjurenssida #skånskrödboskap #bevarande #naturbetesmark #biologiskmångfald #grassfed #gräsbeteskött #enbonde #svensktkött #ekologiskt #beyondorganic #sustainablefarming #smallfarm #familyfarm #småskaligt #bokeslundsgården 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: