Betessläpp

Hanna-Lovisa Nestor och Ninigi utforskar sitt sommarbete

Våra kor är inte anonyma och bara ett nummer, alla har ett namn och har man känt dem ett tag upptäcker man även des personlighet. Det är en enorm skillnad mellan människor och djur men precis som hos oss finns det trevliga kor, de som alltid är snälla och nyfikna. Andra är mer reserverade och ytterst få kan man uppfatta som elaka. Detta är första gången som tjejerna får möta Nestor och jag tror tycke uppstod direkt, han var lugn och höll sitt avstånd och behandlade dem som det damer de är. Går det här bra kommer han bli pappa till deras kalvar nästa år #skånskrödboskap #bevarande #beyondorganic #familyfarm #sustainablefarming #smallfarm #freerange #pasturebeef #grassfed #naturbetesmark #naturbeteskött #ekologiskt #fälad #bokeslundsgården 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: