Lotusodling

Fröna gror från våra olika lotus och näckrossorter! Två sorter har redan börjat spira och de växer snabbt, det kan ta kring en månad innan man ser täcken på liv men dessa började synas redan efter två veckor. Hoppas det är fler som ligger i startgroparna och snart tittar upp i krukorna, till sommaren kommer vi ha dessa i växthuset i ett spännande nytt projekt #lotus #lotusodling #nyheter #odlingsprojekt #ekoträdgård #bokeslundsgården 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: