Här är lyxkrogarnas unika smakkällor

Image

Man är precis hemkommen efter tvådagars informerande kring bla LRFs projekt Exceptionell Råvara och visat på denna fantastiska bredd av smakupplevelser och råvaror som svenska bönder och odlare kan producera, många av våra bästa mest kunniga kockar och restauranger har gått i bräschen för detta  både upptäckt och hjälpt producenterna med att hitta en marknad och utveckla sina produkter. I dagens Expressen http://www.expressen.se/nyheter/dokument/har-ar-lyxkrogarnas-unika-smakkallor/ lyfts några av dessa producenter fram och man blir så himla glad att hitta Bokeslundsgården tillsammans med dessa stigfinnare, Extra roligt är det när man har fått smaka på Anders Gunnarssons linderödssvin, Siw Perssons rökta och rimmade tupplår samt Peter Blombergsson björksirap alla tre unika och fantastiska produkter!

Image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: