Let me bee đŸ

Sun makes bees happy but when it’s raining you do best leaving them alone. Here we have the guard bees protesting the hive from intruders with their lives if necessary #beekeeping #honeybees #beekeeper #apiary #bees #apiculture #urbanbees #apicultura #honey #apis #imker #apismellifera #urbanbeekeeper #savethebees #urbanbeehive #pollinator #imkerei #beefarm #backyardbeekeeper #bee #biodling #hive #beehive #honeybee

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg pÄ WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: